Všetky udalosti, postavy a mená sú reálne. Ak vám nejaká osoba na fotke pripomína reálne žijúcu osobu, nie je to náhoda. S najväčšou pravdepodobnosťou to je spôsobené tým že sa jedná o jej fotku. Je možné že komentáre k niektorým fotkám sa vám budú zdať nepresné alebo scestné. To máte tak, keď slabá pamäť stretne silnú fantáziu.. Konieckoncov, minulosť je vždy taká akú si ju pamätáme. Presnejšie, chceme pamätať. Takže šetrite hnilé rajčiny, skvasené ponožky a iné milé prejavy pozornosti, napíšte mi radšej riadny zglbávací mail. Ok?

Tomáš
ehmehm@pobox.sk

Brutálny Stanone vypovedal vojnu západným imperialistom.. útočí náhle a smrteľne, využíva všetky schopnosti ktorými disponuje a zajatcov mučí tými najprefíkanejšími spôsobmi

napriek jeho všetkej snahe sa na tvárach účastníkov javí chápanlivý výraz

je to jasné: tu sa kujú pikle. Navrhovaný trest....?

..A ešte sa k tomu drzo smeje!


Nasleduje séria fotiek - kde je denník? alebo: ako veľmi sú vedúci prefíkaní?

nóóóó?

Prehľadavaním fekálií sa dostať k vytúženému cieľu..? Za koho nás máte?

prvá iskierka podozrenia?

ešte teplejšejšie

A už šróbujú do posledného dychu, kvapky krvi a závitu na sifóne.

Skvelým prostriedkom na boj s upadajúcou morálkou sa ukázali byť pravidelné večerné "posedenia v kruhu". Traumatizujúce zážitky potrestaným ukázali ukázali nutnosť slušného správania sa. (alebo iba nutnosť lepšie zamaskovať vinu?)

Ktorý ujo ma tak iritoval svojím úsmevom z dievčenského wc? teraz sa idú smiať súdruhovia!

Vidíte ten žalostný výraz na tvári s. Saši? No nemäkne vám srdce pri pohľade na to ako sa snaží dosiahnuť pre svojho zverenca čo najmiernejší trest? Ten materinský pohľad, ktorým riskuje vlastnú kariéru len preto, aby pomohla jednému horkokrvnému pionierovi z brindy.. Nedojíma vás to?

Ani mňa nie.

Najstrašnejší a najobávanejší trest ktorý môže mladý pionier dostať.. Tzv. Skriňa. niečo tak nehorázne kruté a strašidelné, že to môže nadobro zmeniť charakter človeka.

Čo je jediné rozumné vysvetlenie faktu, prečo sa obeť smeje...

Ako aj faktu, prečo niektorí účastníci Skrine nepoužívajú.

Kvízová otázka: čo sa práve deje? samozrejme kvíz. O nasledujúcich pár fotiek som vás rozhodne nechcel pripraviť..

laskaaa mojaaa de siiii
trochu ma to desiiiiiii
kuknem zazavesiiiiiiiii
ci tam mrtva nesiiiiiii
ze uz nemam ani na kavuuuuu

Čo robiť keď si to do vás našajbí guľový blesk? Všetko v pohode, pokiaľ pre vás nejaký čávo natopí aspoň 2dcl snehovej vody. Akurát vám hrozí že začnete znášať vajcia. Toť všetko čo som si zapamätal z Fajovej prednášky.

obmedzené prostriedky - neobmedzená fantázia...



Prečo sa všetci tvária tak rozpačito?

má to na svedomí vzorec ktorý bude hýbať nábojom? Alebo rozmýšľajú aký úplatok asi bude chcieť Miška aby im dala príklady?



Ďalšia z obľúbených akcií s krycím názvom "Povedz To na niekoho" alebo "Bonzáčik". ďalšia trojica hrdinov čo s romantickým vzdorom na tvári nesú svoj osud a šťastný Indián, ktorý sa teší, že unikol Skrini.




vy ste pod Sitnom, Tajné dokumenty o ešte tajnešom prístroji na Sitne.. Napadá niekoho čo s tým?

Tak to je prvé Spoločenstvo Denníka. Práve sa vydávajú na dlhú a strastiplnú cestu..

Cez Krajinu večnej hmly a nejasností (aspoň myslím že sa tak volá)

popod Smutnú skalu a Zhmlytrčiacu vežu až do centra zla -

- DBSU (Drevenej Búdy Strachu a Utrpenia). Keď si už už myslia že sú v cieli, vysvitne, že zlé Rebro im cieľ ich putovania zákerne skrylo.

No a skoroskupinová fotka skoro na záver..




Benefičný koncert plný šokujúcich odhalení..

malý operenec ktorý na Peťa pozerá svojimi veľkými odovzdanými očami netušiac o brutálnej stránke jeho povahy..

Ja, ja, nehodný, priznávam že som do noci dlho hýril a potom na prednáške búval

človek proste občas potrebuje trochu rozptýliť, pokecať, cítíť na sebe láskavý pohľad spriaznenej duše plný tepla a porozumenia.. a trochu tepla zvnútra tiež nezaškodí..

Čo sa skrýva za Baškiným nevinným úsmevom? Jed na potkany sa skrýva za Baškiným nevinným úsmevom! Nejedz! Neskoro.. Čo sa skrýva teraz za baškiným úsmevom?

Kto zmanipuloval chalanov, že tancujú jak také dráčatá? No, V každom prípade, Lord Of The Dance je minulosť..No nie sú rozkošní?

Milé deti, tak toto doma rozhodne neskúšajte!

dôkazové materiály čoho sú schopní vedúci.. My sme deti slobodného kraja, pod červenou hviezdou zrodené.. Pátá.. a na záver trocha lásky.. alebo nenávisti? alebo oboje?

Tehlička po tehličke, tak vznikajú veľké diela.. To sa dočítate v každej príručke o hocičom. Čo vám však nikto neprezradí, že tehlička po tehličke vznikajú aj trochu menšie diela. Dokonca aj časostroje. Aj keď na druhý deň hrdinsky umrú v boji s Teplom.

Aj príroda smúti že zajtra je posledný deň sústredka..



Návrat do rokov 60. .. to nie je len tak! V prvom rade treba vyzerať ako.. .. no proste primerane.

Dieťa kvetov.. a dieťa trávy.

if you keep some flowers in your hair
you can live in peace everywhere

alebo ako splynúť s davom?

Podľa najnovších výskumov až 90% vrahov pred spáchaním svojho činu pociťuje kompulzívne nutkanie povýšeneckým smiechom úkázať obeti svoju nadradenosť. Nachádzajú v ňom akési ospravedlnenie pre svoj ohavný čin.. A veselý úškľabok na Lukášovej alias Stanovej tvári vám isto prezradí, čo sa ide diať..

xixi, stoja tu ako zmyslov zbavení.. Nič to, ako vravel môj dedo, kým si schopný násobiť päťciferné čísla z pamäti, tak je všetko v pohode.

Hm.. máš tak jemne tvarované lícne kosti, ty si určite nejaká deva.

Takto to vyzerá keď si ôvečka vedie pastiera.. Ale oči v družinke pribúdajú.. A o to predsa ide!

Robus sa snaží dirigovať Bašku tak aby trafila Stana a pri tom to celé vyzeralo ako náhoda.. Dobre vymyslené!

Bea hviezdi pri stavaní snehuliaka.. je možné že jej anténky vo vlasoch pomáhajú udržať si vizuálny kontakt s realitou?

Dom má 4 poschodia šikmú strechu a špinavé schody. V ktorom roku umrela domovníkovi babka ak na 3. poschodí býva Dán, Čech nepije pivo a dnes je piatok?

Videli ste už zhovorčivejšiu hŕbu starého novinového papiera?

Tak a teraz by sa hodili popoluškine holuby.. Alebo hociaká iná gramotná háveď. Kto nájde v hromade skartovaného papiera dôležitú časť knihy návštev?

Fotka z miesta činu, 10x13, lesklý povrch, digitálna kvalita, 24 bit farieb, 10 megapixelov. Na základe tohto materiálu má Lukáš po chlebe. Na fotke je totiž jasne vidieť ako ide skúsiť najnovší výstrelok americkej módy - horčicovú zmrzlinu.

Vedúce v plnom nasadení. Alebo nasedení?

Lukáš sa svojim trýzniteľom rehoce do tváre..

Hľa, hlava.

Lukáš dostáva nakladačku. Jeho utrpenie je tak obrovské, že mu z pupku lezie sneh.. Ako vravel môj dedo: už má dosť.

Vy pochabí červi, prízemné hlísty, dnes ste ma dostali, ale zajtra sa vrátim, mocnejší a strašnejší ako kedykoľvek predtým..

No povedali by ste že sa jedná o narodeninové foto?

...a narodeninovú sprchu?



tradičný bod programu - divadlá. Každý mohol ukázať čo v ňom drieme. A tiež ako hlboko to v ňom drieme.

K tomuto netradičnému divadlu ozaj niet čo dodať.. Pamätám si iba že ma uviedli do tvrdého hypnotického stavu a potom som počul hlas, ktorému som nemohol odolať. Hlas ma nabádal aby som po návrate zo sústredka spal 15 hodín. Mrchy, vyšlo im to.

Dobré, nie? Kahance aj sviečka umelecky rozmazané do tvaru šibenice kým transcendentné éterické bytosti sú perfektne ostré.. Kto ako prvý príde na dôvod má u Stana kompót! Mailujte ešte dnes!

Ďalšie netradičné divadlo. Toto vyžadovalo aktívnu spoluprácu vedúcich. Konieckoncov - Lukáš už svoje dostal, prečo by mal Stano odísť nasucho?

Keď niekto nemôže od jedla odtrhnúť oči...

.. nepomôže mu ani Veľký Brat.

Zachránil si ma, čo ti dám? Buchty od babičky zožral krtko, rum som vypil sám a môj dobrý kádrový profil ti je nanič.. Tak sa aspoň zvez (po najbližšiu lavicu do ktorej ti buchnem gebuľu)

Only human..       Touch this!
Ak toto uvidia producenti Matrixu, 4. diel je do roka a do dňa na svete.

Fajo sedí pred skutočnou dilemou.. Nechá sa ukecať na prirodzený spôsob života a sexi mladého Jura alebo Miškina schopnosť šiť a Sašine intrigy prevážia?

Pamätáte sa ešte na rozprávku Nie je Miška ako myška?

Tak tu už nepomôže ani snehová voda..

Naposledy sa za ruky pochytáme 1,2,3.

Smutná ranná električka
a ja v nej, a ja v nej
už ma vezú
ako v rakvi sklenenej.


koniec sveta sa blíži!