sustredenie pocuvadlo

Picture 1 Picture 2 Picture 3 Picture 4 Picture 5
Na cestu sme sa vydali za skoreho rana Po Trnavu, ziadny sneh. Zato Pocuvadlo sme skoro nenasli. Zrod hrdinu. Vsimnite si sa mu svaly naduvaju pod belostnou pokozkou. Ako by ho jedna mater mala. Durko otvoril svoje prve megaocko.
Picture 6 Picture 7 Picture 8 Picture 9 Picture 10
Najlepsich riesitelov, tzv. respiracny sektor, sme sa rozhodli zabalzamovat. Kedze neverime na myty o tradicionalistickej muzsko-zenskej delbe prace, fakt, ze na obrazku vidite 6 dojacich zien sa neda pripisat nicomu nez ironickej zhode okolnosti. Cisto muzska zalezitost, jedna z najdrsnejsich hier vobec, tzv. Vajecna. Druzinka cislo. Zagulatil sa nam v tvari.
Picture 11 Picture 12 Picture 13 Picture 14 Picture 15
Este nez poviete, aka krasna fotka, uvedomte si ze je rano, clovek spal 4 hodiny, a strasne, strasne sa mu nechce.. Caro nedobrovolnej rannej sprchy. Zlatka sa snazi preziarit slnko. Ratolest nasa zbojnicka podrobena drsnemu vypocuvaniu. Vypocuvanie je vedene s takou rafinovanostou, ze chlapca nase radostne nevie, ci sa ma smiat alebo plakat. Najdite 10 rozdielov medzi touto a nasledujucou fotkou. To, ze na jednej sa hra mafia a na druhej panuje zurive prednaskove tempo sa do rozdielov nerata.
Picture 16 Picture 17 Picture 18 Picture 19 Picture 20
Nasledujuca fotka. Dzordzo si nasiel svoj hudobny nastroj. Este trochu naladit.. Tina sa tesi na prednasku o Finskom dialekte. v jednej ruke kecup, v druhej petrolej. Smrekac sa chysta hyrit! Takto to konci, ked si pocetna rodina kupi jedny lyze.
Picture 21 Picture 22 Picture 23 Picture 24 Picture 25
Meranie hlbky snehu. Momentalne je 3/4 Tiny. Niekto saje, niekto susi. Burliva diskusia o opravnenosti zachranit svet. Padnost argumentov je nesmierna. Citite ten naboj v atmosfere? ...takto pripraveneho bazanta na vine podrobime procesu destilacie. Bazanta sa nam zohnat nepodarilo.
Picture 26 Picture 27 Picture 28 Picture 29 Picture 30
Skrekacik uz par rokov hra na trubu. Na kvalite hry sa to prilis neprejavuje, zato pluca ma ako kompresor. Fazulka, alebo hrasok? To vas nikto v skole nenauci.. Slizky vstup do inej dimenzie.. Evka radi ako sa vysporiadat s vytokom z nosa. Videli ste uz vyskerenejsiu mys? Ja nie, a to uz par rokov spracuvam fotky zo sustredeni. Mozno to bolo tymi podivnymi hubami co sme mali na obed.
Picture 31 Picture 32 Picture 33 Picture 34 Picture 35
Takto zacinalo GP. Plna izba informacii. Alebo ak to chcete obrazne, poriadny bordel v hlave. Je nacase poriadne veci premysliet.. Zamrznute Pocuvadlo. Tohto roku by lad uniesol aj bager. Takto by skoncil Rambo, keby Vietnamcom neutiekol. Koniec zbojnickej kariery. Ake pocasie, taka fotka. Peknu fotku spravila ta Beata, ze..
Picture 36 Picture 37 Picture 38 Picture 39 Picture 40
Ma to 3 hlavy, 2 tituly, 6 prstov a produkuje to absurdnu hudbu.. Bea: 'Jemine, to co je za fotku, ved tam vyzeram ako prasa, tu sa tam neopovaz dat!!' Ja len, aby ste vedeli, akou prisnou cenzurou museli tieto fotky prejst. Durko s imidzom vykoseneho drsnaka skryva v sebe svojsky hudobny vkus, jedneho strasne unaveneho cloveka a tiez citlive vnutro. Photoshop vie proste vsetko. Aj podobnu fotomontaz.. Ked si vsimnete flasku od viney v pozadi, tak ta tam v skutocnosti vobec nebola. Fajo si az do tejto chvile myslel, ze teoreticki fyzici to maju najtazsie na svete..
Picture 41 Picture 42
Lala.. lala. Tuto peknu fotku Bei, kde vobec nevyzera ako prasa, zverejnujem v nadeji, ze ma potom prestane bit.

YoPoW 3.3