Po dlhom čase vám prinášame hit tohoto leta, ktorým Mega FKS DVD na ktoré dlho čakáte nepochybne je. Pozbierali sme tie najlahodnejšie fotky, materiály a videá a namiešali z toho letný koktejl.

Q: Ako ho dostanem?
A: Ak máš rýchlu linku a DVD napaľovačku, odporúčaný spôsob je stiahnuť si ho TU (pozor, má to 4.7GB). Pre puntičkárov MD5(fks.iso)= ea0bf3adb62099456426243c6533de58. A pozor, ak máte FAT, tak vám to nepôjde stiahnuť, nakoľko najväčší možný súbor tam má 4GB.
Ak takúto vymoženosť nemáš, nezúfaj, mysleli sme aj na teba. Môžeš si toto DVD objednať. Ako nato? Stačí napísať buď na otazky(zavinac), alebo priamo pershingovi (ktorý to má na starosti) na ppershing(zavinac). Iné spôsoby kontaktovania pershinga nájdeš tu.
Následne zvolíš spôsob prebratia (poštou alebo osobne) a spôsob platby (v poradí klesajúcej preferencie: prevodom na účet, náhrada v čiernom zlate zvanom kofola v primeranom množstve, pošleš napríklad v normálnej poštovej obálke).
Koľko to stojí? Po dlhšej úvahe som sa rozhodla pre cenu cca 40Sk (veľmi lukratívne čiastky 42 resp. 47 prijímame samozrejme tiež :-), z ktorej bude hradené médium, poštovné (v prípade odberu poštou) a zvyšok sa investuje do fks elektroniky. Amálka